Rent jouw hond ook het liefst vrij rond op het strand of in het bos? Gelukkig zijn er veel mooie losloopgebieden in Nederland, zoals onderstaande gebieden waar je lekker kunt uitwaaien met je viervoeter.

Loonse en Drunense Duinen Kaatsheuvel

Van de totaal vier losloopgebieden in de Loonse en Drunense Duinen is de 3,5 km lange route, vanaf de parkeerplaats bij Café-Restaurant De Roestelberg, het populairst onder hondenbezitters. De honden kunnen hier heerlijk rennen en spelen in de duinen en bossen. Halverwege de route is zelfs een groot ven waar de honden kunnen zwemmen.

Hoorneboegse Heide Hilversum

De Hoorneboegse Heide en de Zwarte Berg (145 ha) zijn onderdeel van het Goois Natuurreservaat, een prachtig en afwisselend gebied om samen met je trouwe viervoeter urenlang te wandelen. Parkeren kan tegenover het hondvriendelijke restaurant, Fly Inn Hilversum, waar er zelfs een speciale menukaart is voor honden. De ingang van het losloopgebied ligt aan de noordkant van de Noodweg.

Hondenstrand & Duingebied Noordwijk

Op het hondenstrand van Noordwijk (2,5 km) mogen honden het hele jaar loslopen, zowel op het strand als in het voorste gedeelte van de duinen. Bij strandtent Take2 zijn honden van harte welkom. Er zijn speciale ligkussens voor honden en je kunt er zelfs gerechten bestellen voor je viervoeter.

Veel wandel plezier!

Geef een reactie