De huid en vacht van een hond of kat weerspiegelen zijn gezondheid. Deze kun je van buitenaf maar ook van binnenuit gezond houden.

Vachtverzorging is erg belangrijk, borstel je dier daarom regelmatig en controleer de gezondheid van de huid. Soms is het noodzakelijk om je dier te wassen of te knippen. Dit kun je zelf doen, maar je kunt ook met je dier naar een professionele trimsalon. Daarnaast kun je de huid van binnenuit gezond houden door een dierenvoedingssupplement als zalmolie te gebruiken. Door de combinatie van vetzuren heeft zalmolie een gunstige invloed op het hart en bloedvaten, de huid en vacht. Pharmox Hond & Kat Zalmolie 100% Puur is een zuiver product uit de IJslandse wateren, zonder toevoegingen.


Gewonnen uit IJslandse wateren

Pharmox Zalmolie is geselecteerd op zuiverheid en kwaliteit. De natuurlijke zalmolie wordt via een koud proces gewonnen en is geschikt voor dierlijke consumptie. De koude persing zorgt ervoor dat er zoveel mogelijk essentiële vetzuren worden bewaard, die een gunstig effect hebben op diverse lichaamsprocessen van het dier. Door de combinatie van vetzuren geeft de zalmolie een verbetering van de vertering en heeft het een gunstige invloed op hart en bloedvaten, huid en vacht. Pharmox Zalmolie is voor alle leeftijden van hond of kat aan te raden. De olie zit in een donkere fles en is handig te doseren met de bijgeleverde maatbeker.

Binnenkort wordt de Pharmox Zalmolie geleverd met een handig doseerpompje!

Geef een reactie