+31 (0)183 - 648 823

Pharmox Paard & Pony

Pharmox heeft naast producten voor honden en katten ook producten voor paarden en pony’s.

Pharmox Paard & Pony Glucosamine
Dit product heeft een uitgebalanceerde combinatie van glucosamine, chondroïtine en MSM. De siroop is gemakkelijk te doseren met de doseerbol en is geschikt voor dagelijks gebruik. Klik hier, voor meer informatie.

Pharmox Paard & Pony Magnesiumcitraat
Magnesium is een belangrijk mineraal in het lichaam van een paard. Zo draagt het onder andere bij aan de normale werking van de spieren en het zenuwgestel, de instandhouding van normale botten en tanden en de vermindering van vermoeidheid. Klik hier, voor meer informatie.

 

Geef een reactie

Ontvang de nieuwsbrief

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang de laatste nieuwtjes en productinformatie.

Contact

Adres:
Pharmox Nederland
Galvaniweg 15
4207 HL Gorinchem

Telefoon:
+31 (0)183 - 648 823
E-mail: info@pharmox.nl

Instagram