Regelmatig krijgen wij vragen binnen van klanten over de kwaliteit van onze voedingssupplementen. Onderstaand beantwoorden wij de meest gestelde vragen.

Waarom orthomoleculaire voedingssupplementen voor dieren?

Voeding is niet altijd voldoende om alle benodigde vitaminen en mineralen binnen te krijgen. Orthomoleculaire geneeskunde is er op gericht het lichaam met de benodigde voedingsstoffen aan te vullen tot de juiste hoeveelheden, zodat het lichaam van je dier optimaal gezond kan blijven.

Hoe geef ik voedingssupplementen van Pharmox aan mijn dier?

De producten van Pharmox zijn gemakkelijk te doseren en kunnen alle met de maaltijd of het drinkwater worden gemengd. Capsules kunnen in het geheel worden gegeven, maar kunnen ook als poeder over de maaltijd worden gestrooid.

Zijn Pharmox voedingssupplementen voor dieren veilig?

Ja. Bij de samenstelling wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige grondstoffen van farmaceutische kwaliteit en zuiverheid. Alle productieprocessen vinden plaats onder strenge richtlijnen. Op die manier ben je gegarandeerd van de allerbeste kwaliteit producten voor de dieren waar je het meest om geeft.

Vragen?

Heb je nog vragen over de kwaliteit van de producten van Pharmox? Mail je vraag naar info@pharmox.nl of bel met één van onze deskundigen op telefoonnummer: 0183 648 823.

Geef een reactie