Sinds kort heeft Pharmox haar eigen Facebookpagina en om dat te vieren hebben wij een leuke actie opgezet voor al onze fans!

In de maand april kon iedereen meedoen met de actie om kans te maken op 1 van de 5 ‘ANWB Wandelen met je hond’ boekjes t.w.v. € 12,95 en een Pharmox Hond & Kat product naar keuze! In de wandelgids staan o.a. waterpretlocaties, losloopgebieden, overnachtingsmogelijkheden en tips en adviezen voor hondenbezitters.

Inmiddels zijn de winnaars bekend gemaakt en hebben wij mevrouw de Snoo, mevrouw Hentzepeter, mevrouw Waal, meneer Schriek en mevrouw Koelewijn mogen verblijden met hun prijs. Gefeliciteerd allen en heel veel wandelplezier toegewenst met je viervoeter.

We willen graag iedereen heel hartelijk bedanken voor hun deelname aan de actie en houd Pharmox op Facebook vooral in de gaten voor meer leuke acties, maar natuurlijk ook voor dierennieuws en grappige dierenvideo’s en foto’s!

Wil je ook een kijkje nemen op onze pagina, klik dan hier.

 

 

Geef een reactie