Hond & Kat UC-II® en Hond & Kat Magnesiumcitraat zijn de nieuwste aanwinsten in het Pharmox assortiment!

Goed om te weten

Alle Pharmox producten zijn speciaal samengesteld volgens de meest recente wetenschappelijke inzichten. Bij Pharmox wordt alleen gebruik gemaakt van de meest hoogwaardige grondstoffen van farmaceutische kwaliteit en zuiverheid. Alle productieprocessen vinden plaats onder de meest strenge richtlijnen.

Nieuw in ons assortiment: 

Pharmox Hond & Kat UC-II®  is een gepatenteerd voedingssupplement op basis van ongedenatureerd collageen type II. Ook bevat het product vitamine C dat bijdraagt tot de normale collageenvorming voor de normale werking van het kraakbeen en vitamine D, dat zorgt voor het behoud van soepele spieren en dat de opname van kalk in de botten verhoogt.

Pharmox Hond & Kat Magnesiumcitraat is 100% puur magnesiumcitraat zonder enige toevoegingen. Magnesium is een enorm belangrijk mineraal in het lichaam van een hond of kat en draagt onder andere bij aan de normale werking van de spieren en het zenuwgestel, de instandhouding van normale botten en tanden, de vermindering van vermoeidheid, een normaal celdelingsproces en een normale eiwitsynthese.

Wij zien jouw huisdier graag actief!

Geef een reactie