Glucosamine supplementen

Volledig overzicht van Glucosamine supplementen
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
Glucosamine supplementen

Er zijn verschillende soorten glucosamine supplementen verkrijgbaar. Belangrijk is om te kijken naar de behoefte van het lichaam.


GlucoMotion® Origineel
Dit is het meest complete supplement uit de ‘glucosamine familie’. De glucosamine is gecombineerd met chondroïtine, MSM, vitamine C, vitamine D***, vitamine E, koper**, mangaan*, selenium en zink. Goed voor de aanmaak en opbouw van kraakbeen*, de instandhouding van bindweefsels en kraakbeen** en goed voor sterke botten en soepele spieren***.

GlucoMotion® Siroop
Dit product is een vloeibare vorm van glucosamine, chondroitine, MSM en vitamine C. Perfect voor mensen die moeite hebben met het slikken van tabletten.

GlucoMotion® Forte
Deze vorm bestaat uit glucosamine, chondroïtine en vitamine C. De glucosamine is hoog gedoseerd waardoor slechts twee tabletten per dag voldoende zijn.

GlucoMotion® Puur
Dit product bevat alleen Glucosamine en biedt extra ondersteuning voor mensen met een actieve levensstijl. Het product bestaat uit 100% glucosaminesulfaat 2 KCL, de meest aanbevolen vorm van glucosamine. Het is een natuurlijk voedingssupplement met een hoge biologische beschikbaarheid.

GlucoMotion® UCIIl
UCII® is een afkorting voor de naam ‘Undenatured Collagen Type 2’ ofwel ongedenatureerd collageen type II. Dit product bevat onder andere vitamine C dat bijdraagt tot de normale collageenvorming voor de normale werking van het kraakbeen. Slechts één capsule per dag is voldoende.