Ontvang € 2,50 korting op je eerste bestelling!

Maak kennis met Pharmox - Hoe werkt het?

Vul hiernaast / hieronder je gegevens in en ontvang direct je persoonlijke kortingscode voor € 2,50 korting op je eerste bestelling. Ontvang daarnaast het laatste nieuws en acties automatisch in je mailbox, check ook even je spambox voor de zekerheid!

  • Ontvang iedere week de laatste blogs en nieuwtjes.
  • Blijf op de hoogte van nieuwe productontwikkelingen.
  • Ontvang na aanmelden direct een kortingscode voor je eerste bestelling!


Spaar Vitpoints voor meer korting

Maak een account aan bij je eerste bestelling en je ontvangt direct Vitpoints over het door jou bestede bedrag. Hiermee spaar je direct voor extra korting op de volgende bestellingen.

Meer informatie

Aanmelden

Vul hieronder je gegevens in en mis geen enkele nieuwsbrief, ontvang daarnaast direct jouw persoonlijke kortingscode voor je allereerste bestelling.


Wij behandelen uw gegevens altijd uiterst vertrouwelijk, en zullen deze nooit delen met andere partijen. U kunt zich te allen tijde eenvoudig afmelden van onze nieuwsbrief. Zie ook ons Privacy Statement.

Bevestigen

Na je aanmelding ontvang je een bevestigingsmail. Als je de aanmelding hebt bevestigd dan ontvang je een e-mail met jouw unieke kortingscode. Deze kortingscode is éénmalig geldig en is niet inwisselbaar voor contant geld. De korting is geldig bij een minimale besteding van €10,-. Check ook even je spambox, mogelijk dat hier de bevestigingsmail in is beland.

Bestel je favoriete supplement