Slapen

Nachtrust kinderen / zwangerschap

Om je fit te voelen is het belangrijk om stress zoveel mogelijk te vermijden en voldoende te slapen. Vitalize ondersteunt jou hierbij met natuurlijke rustgevers, die voor evenwicht in stressvolle situaties zorgen¹. Ook vind je in het Vitalize assortiment meerdere supplementen terug die jou in de nacht kunnen bijstaan.

  • Natuurlijke rustgevers
  • Ondersteuning van het dag- en nachtritme
  • Bevordert een gezonde nachtrust¹
  • Geconcentreerde plantenextracten
Volledig overzicht van Slapen
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Uit een Nederlands onderzoek is gebleken dat 30% van de kinderen last moeite heeft met slapen of in slaap komen en zij kunnen daarom vaak extra ondersteuning gebruiken.

Melatonine Kids speelt hierop in en heeft een positieve invloed op de slaapbereidheid en het slaap-waakritme.  Een dagelijkse inname van Melatonine Slaap van Vitalize helpt uw kind bij het sneller in slaap vallen. De smelttabletten mogen ook worden fijngekauwd waardoor deze uitermate geschikt zijn voor kinderen.

Melatonine is een hormoon dat bij kinderen in de pijnappelklier geproduceerd wordt. De productie van melatonine in het lichaam is gekoppeld aan de blootstelling van licht. Neemt de blootstelling aan licht af, dan komt de natuurlijke productie van melatonine weer geleidelijk op gang. Voor het lichaam is dit het signaal om de dagactiviteiten te verminderen en zich voor te bereiden op de nacht.