Persoonlijk advies

Onze specialisten voorzien u graag van advies!

Wil je graag weten welke aanvulling of voedingssupplement voor jouw (huis)dier geschikt is? Neem contact op met onze specialisten en krijg advies over wat je wel of niet kunt gebruiken. Ook als je opzoek bent naar advies wat gericht is op jouw situatie, bijvoorbeeld als je dier veel of weinig beweegt of juist graag wat extra energie zou willen geven.

Ja, ik wil meer gratis advies >

Onze adviseurs

Andrea Klaver (Orthomoleculair Therapeut)
Carlijn - Voedingsdeskundige Voeding, wie is er niet mee bezig tegenwoordig. We willen ons allemaal goed voelen, fit en vitaal zijn en blijven, maar waar moeten we beginnen, wat is nu wel goed en wat is nu niet goed? Wat voor de ene persoon werkt hoeft niet voor de andere persoon te werken. Het begeleiden van mensen naar een gezondere leefstijl loopt als een rode draad door mijn gehele loopbaan. Zowel op het gebied van sport en bewegen, als op het gebied van coachen, als op het gebied van voeding. Wens je meer advies? Neem dan contact op en maak vandaag nog een afspraak.

Plan een GRATIS adviesgesprek met mij in

Carlijn van Eijk - Bijlefeld (Diëtist/voedingsdeskundige)

Carlijn - Voedingsdeskundige

Carlijn van Eijk – Bijlefeld is als diëtist sinds 2013 dagelijks bezig om volwassenen en kinderen te helpen met het ontwikkelen van een verantwoorde leefstijl. Carlijn werkt daarnaast als kwaliteitsmanager bij Vitstore en is betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe producten. Carlijn heeft de HBO-opleiding Voeding en Diëtetiek afgerond aan de Haagse Hogeschool en de opleiding Sportdiëtetiek op Papendal aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Carlijn geeft dagelijks advies over supplementen in onze handige productvideo's.

Plan een GRATIS adviesgesprek met mij in

Gratis advies nodig? Stel je vraag!
Online chat - direct antwoord op je vraag

Klik hier om te chatten met één van onze medewerkers. De chat is bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur.

Direct chatten

Whatsapp met onze klantenservice

Stel je vraag via Whatsapp

Advies via Whatsapp is beschikbaar tussen 9.00 - 17.00 uur. Uiteraard is het stellen van een vraag ook mogelijk buiten werktijden.

Bel onze klantenservice

Onze klantenservice is telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur.

Bel naar 0183 - 648 823 en één van onze medewerkers staat je graag te woord!

Stuur een e-mail

Stuur een e-mail naar info@pharmox.nl. E-mails worden binnen één werkdag behandeld en beantwoord op het door jou opgegeven e-mailadres.

Online Spreekuur

Direct advies van onze Orthomoleculair therapeute Andrea Klaver? Klik hieronder op de knop en vraag een gratis adviesgesprek aan.

Reserveer je adviesgesprek