Persoonlijk advies

Onze specialisten voorzien u graag van advies!

Wil je graag weten welke aanvulling of voedingssupplement voor jouw (huis)dier geschikt is? Neem contact op met onze specialisten en krijg advies over wat je wel of niet kunt gebruiken. Ook als je opzoek bent naar advies wat gericht is op jouw situatie, bijvoorbeeld als je dier veel of weinig beweegt of juist graag wat extra energie zou willen geven.

Ja, ik wil meer gratis advies >

Onze adviseurs

Noortje - SuppletieadviseurNoortje van Muijlwijk (Productadviseur)
Met elkaar streven we er iedere dag weer naar om fit en vitaal te blijven, dit geldt ook voor dieren. Soms kunnen dieren daarbij wel een steuntje in de rug gebruiken. Ik help je graag met het geven van meer advies. Neem contact met mij op voor advies over gezondheid en het gebruik van de Pharmox supplementen.

Wens je meer advies? Neem dan contact op.

Plan een GRATIS adviesgesprek met mij in

Sabine - Natuurgeneeskundig therapeutSabine Hahn (Natuurgeneeskundig therapeute en orthomoleculair therapeute)

Lekker in je vel zitten. Jezelf fit voelen. Gezond zijn. Dat willen we allemaal, maar soms zijn we uit balans. Dit geldt ook voor dieren. Als natuurgeneeskundig therapeute begeleid ik al sinds 1993 volwassenen en kinderen in mijn praktijk bij het verbeteren van hun gezondheid. Want samen bereiken we het beste resultaat.

Plan een GRATIS adviesgesprek met mij in


Andrea Klaver - Orthomoleculair TherapeutAndrea Klaver (Orthomoleculair Therapeut)

Het begeleiden van mensen naar een gezondere leefstijl loopt als een rode draad door mijn gehele loopbaan. Zowel op het gebied van sport en bewegen, als op het gebied van coachen, als op het gebied van voeding. Het is Mijn passie is dan ook om mensen de juiste inzichten te geven. Ditzelfde geldt voor dieren.


Gratis advies nodig? Stel je vraag!
Online chat - direct antwoord op je vraag

Klik hier om te chatten met één van onze medewerkers. De chat is bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur.

Direct chatten

Whatsapp met onze klantenservice

Stel je vraag via Whatsapp

Advies via Whatsapp is beschikbaar tussen 9.00 - 17.00 uur. Uiteraard is het stellen van een vraag ook mogelijk buiten werktijden.

Bel onze klantenservice

Onze klantenservice is telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur.

Bel naar 0183 - 648 823 en één van onze medewerkers staat je graag te woord!

Stuur een e-mail

Stuur een e-mail naar info@pharmox.nl. E-mails worden binnen één werkdag behandeld en beantwoord op het door jou opgegeven e-mailadres.

Online Spreekuur

Direct advies van onze Orthomoleculair therapeute Andrea Klaver? Klik hieronder op de knop en vraag een gratis adviesgesprek aan.

Reserveer je adviesgesprek