Wij zijn pas tevreden als jij dat bent!

Hoe beoordelen klanten ons

Service

Wij steken wij veel tijd en energie in service en kwaliteit van onze producten. Daarom vinden we het belangrijk om je op een transparante manier inzicht te geven hoe klanten onze service ervaren. Om klantbeoordelingen in kaart te brengen maken wij gebruik van een onafhankelijk gespecialiseerd platform genaamd ''The Feedback Company''. Wil je graag weten hoe klanten onze service waarderen? Lees dan hier de beoordelingen.

Supplementen

Omdat wij hoge eisen stellen aan onze supplementen ontvangen wij graag feedback hoe onze klanten de producten ervaren. Al deze ervaringen worden verzameld en kan je bekijken op de desbetreffende pagina's. Mede op basis van deze productbeoordelingen kunnen we de kwaliteit waar nodig verbeteren.

Als je liever niet alle beoordelingen wilt lezen kan je in één oogopslag zien hoe het product beoordeeld wordt aan de hand van de sterren die bovenaan de productpagina staan. Staan er geen sterren? Dan is dit product nog niet beoordeeld.

Laat ook jouw ervaring achter!

Wanneer je bij Pharmox een bestelling geplaatst hebt vragen wij je na een paar dagen om de service van Pharmox te beoordelen. Door een beoordeling te plaatsten weten wij of onze service aan jouw wensen heeft voldaan en help je nieuwe klanten bij het maken van een juiste keuze. Met jouw beoordeling kunnen wij onze service blijven verbeteren. Iedere vorm van feedback stellen we zeer op prijs, van verbeteringen tot complimentjes. We horen graag van jou!

Bekijk het complete assortiment
Ervaringen van onze klantenLaat hier je eigen ervaring achter