Wij zijn pas tevreden als jij dat bent!

Over Pharmox

Pharmox ontwikkelt supplementen om je dier te ondersteunen in vitaliteit en mobiliteit. Pharmox is een onderdeel van Vitalize Products BV, producent en leverancier van voedingssupplementen voor humaan gebruik. Vanuit deze ervaring ontwikkelen wij supplementen met hoogwaardige grondstoffen van farmaceutische kwaliteit en zuiverheid voor dieren.

Houd ze in beweging!

De supplementen van Pharmox geven support aan het bewegingsapparaat van je dier. Net als bij mensen kunnen dieren hiervoor extra hulp nodig hebben. Naast reguliere zorgfaciliteiten voor dieren, kun jij bewust kiezen om je huisdier te ondersteunen met supplementen. Pharmox helpt bij deze keuze, wij delen kennis over gezondheid en optimale beweging van dieren zodat je een bewuste keuze kunt maken voor een zelfzorg supplement.

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent

Wanneer je bij Pharmox een bestelling geplaatst hebt, vragen wij je na een paar dagen om de service van Pharmox te beoordelen. Jouw beoordeling geeft ons inzicht of onze service voldoet aan jouw verwachtingen. Hierbij maken wij gebruik van het onafhankelijke gespecialiseerd platform genaamd "The feedback company". Zo kunnen wij optimaal aan onze service blijven werken.

Jouw beoordeling en ervaring wordt gewaardeerd

Ervaringen van klanten over onze producten delen wij op onze website. Door het delen van jouw ervaring help je ook andere dierenliefhebbers het juiste supplement te kiezen. Iedere vorm van feedback stellen we zeer op prijs, van verbeteringen tot complimentjes. We horen graag van jou!

Ervaringen van onze klanten