Bezorging & Levertijden

Alle bestellingen worden GRATIS bij je thuisbezorgd met onze vaste post/pakketdienst PostNL.

Afhankelijk van het type product en gewicht wordt je bestelling per briefpost of per pakket verstuurd. Onze meeste supplementen zijn verkrijgbaar in een handig formaat verpakking welke past door de brievenbus, je hoeft hier dus niet speciaal thuis voor te blijven!

Versturen naar België en Duitsland

Verzenden naar België of Duitsland is ook gratis.

Voor 17.00 uur besteld, vandaag verstuurd

Bestellingen binnen Nederland en België die op werkdagen vóór 17.00 uur geplaatst zijn worden doorgaans de volgende werkdag aangeboden door PostNL op het door jou gekozen verzendadres. Uiteraard zijn wij afhankelijk van onze vaste postorderbedrijf PostNL. Het kan dus voorkomen dat de bestelling langer op zich laat wachten dan één werkdag.

Bestellingen die op werkdagen na 17.00 uur geplaatst zijn worden de eerstvolgende werkdag verstuurd, met uitzondering van feestdagen.

Vanuit het buitenland bestellen

Bestellingen die buiten Nederland & België op werkdagen vóór 17.00 uur geplaatst zijn, worden doorgaans na 1 – 3 werkdagen bij je aangeboden door onze vaste vervoerder PostNL.

Bestellingen die op werkdagen ná 17.00 uur geplaatst zijn, worden de eerstvolgende werkdag verstuurd, met uitzondering van feestdagen.

Vitstore is te allen tijde afhankelijk van het desbetreffende postorderbedrijf. Indien je jouw bestelling niet binnen 2 - 3 dagen hebt ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice.

Aangepaste levertijden feestdagen

Wij proberen samen met PostNL tijdig alle bestellingen op tijd te bezorgen na de feestdagen.

Aangepaste levertijden Feestdagen:

Besteld op: Verwachte levertijd:
N.v.t. N.v.t.


PostNL afhaallocatie

Bij pakketbezorgingen is het mogelijk om een PostNL afhaallocatie te selecteren. Dit kan in de laatste stap van het bestelproces. Dit is tevens ook mogelijk bij briefpost zendingen maar deze kunnen door de brievenbus bezorgd worden dus is het niet nodig om thuis te zijn. Deze kunnen gewoon naar het huisadres worden verzonden.

Jouw zending volgen via Track & Trace

Indien de bestelling wordt verstuurd als pakket kun je het pakket eenvoudig volgen. Je krijgt een e-mail met daarin een track & trace code van het desbetreffende postorderbedrijf.

Bekijk de actuele status van je bestelling via PostNL. Klik hieronder op één van de onderstaande bezorgers.

Zendingen Nederland, België & Buitenland

Bekijk PostNL Track & Trace