Veiligheid & Privacy / Cookie Policy

Laatste update: 16-3-2023

Jouw persoonlijke gegevens zijn veilig

Pharmox is onderdeel van Vitalize Products BV, Vitalize Products BV garandeert veilig online winkelen en respecteert de privacy van alle bezoekers op onze website. Wij waarderen het vertrouwen dat je in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met je gegevens omgaan. Alle gegevens die je bij ons achterlaat worden veilig gewaarborgd door één van de modernste technieken: de Secure Socket Layer (SSL). Wanneer je een bestelling plaatst wordt gebruik gemaakt van deze beveiligde omgeving. Je gegevens zullen te allen tijde worden beschermd en vertrouwelijk worden behandeld.

Lees hieronder verder hoe en wat wij er allemaal aan doen om jouw gegevens te beschermen en te waarborgen.

Veilig winkelen, SSL Gecertificeerd

Vitalize Products garandeert veilig online winkelen. Pagina's met belangrijke en vertrouwelijke informatie worden met gecertificeerde SSL verbindingen tot stand gebracht.

Deze SSL verbinding zorgt dat alle vertrouwelijke informatie gecodeerd wordt verstuurd. Alle pagina’s van Pharmox.nl zijn voorzien van deze technologie. Je gegevens zijn veilig bij ons en wij delen de gegevens niet met externe partijen.

Bescherming van Persoonsgegevens

Jouw persoonsgegevens zullen altijd met zorg worden behandeld en technisch worden beveiligd. Vitstore gebruikt je Persoonsgegevens alleen voor de bovenstaande gevallen. Partijen waarmee wij samenwerken hebben allen een Verwerkersovereenkomst met ons afgesloten. Wij dragen zorg dat sub-verwerkers aan dezelfde verplichtingen zijn gebonden als die wij als webshop hebben.


Meer weten wet bescherming persoonsgegevens

Meer weten over de wet bescherming persoonsgegevens klik hier voor de website Autoriteit Persoonsgegevens. Als consument heb je het recht om hier ook een klacht in te dienen.

SSL

SSL staat voor Secure Sockets Layer. De SSL is de meest gebruikte manier voor het aangaan van de beveiligde elektronische transacties via het internet. SSL is een standaard protocol die gebruik maakt van een public key encryption technologie, zodat er een veilige service ontstaat tussen de internet-servers.

De integriteit en de verificatie van de berichten zowel als de legitimatie van verzender/ontvanger worden hierbij gewaarborgd. De communicatie tussen de webserver en de cliënt vindt vervolgens versleuteld plaats. Indien je op een beveiligde site bevindt, begint de URL met https://.

Privacy beleid

Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van onze sites en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken de gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Vitalize Products verkoopt jouw persoonlijke gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen als zij zijn betrokken bij het uitvoeren van de bestelling. Deze derden hebben allen een verwerkersovereenkomst met Vitalize Products gesloten.

Wat doen we met de gebruikersgegevens

Vitalize Products gebruikt de gebruikersgegevens van haar klanten voor verschillende doelen. Wij gebruiken jouw gegevens vooral om je een zo persoonlijk mogelijke winkelervaring te bieden.

De gegevens worden alleen door Vitalize Products doeleinden gebruikt. Deze worden dus niet met derden gedeeld. Zie hieronder wat wij met jouw gegevens doen.

Omdat wij heel transparant willen zijn naar onze klanten toe, leggen wij je graag uit wat wij verder doen met de persoonsgegevens.

- Als je een bestelling plaatst op één van onze webshops, hebben we je naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om de bestelling uit te voeren en je van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

- Om het winkelen bij Pharmox.nl zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met jouw toestemming de persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot de bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren en de beste mogelijkheden voor je presenteren.

- Als je een bestelling hebt geplaatst, zullen wij je na verloop van tijd een herinnering sturen dat je producten bijna op raken. Hiervoor gebruiken wij alleen je naam, e-mailadres en de data van de voorheen gekochte producten. Het is mogelijk om je hiervoor uit te schrijven via de uitschrijflink in de "Product raakt op" e-mail.

- Wij gebruiken jouw naam, adres en e-mailadres welke zijn verkregen via een bestelling, inschrijving nieuwsbrief of inschrijving kras en winactie om je te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties.

Als je hier niet langer prijs op stelt, kun je je uitschrijven op onze website of via de nieuwsbrief uitschrijflink. Je zal hierna geen online nieuwsbrieven meer van Vitalize Products ontvangen. Wens je ook geen print / offline informatie van Vitalize Products te ontvangen neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zullen dan alle gegevens verwijderen uit ons klantbestand.

- Als je bij Pharmox.nl een bestelling plaatst bewaren wij, indien gewenst, de gegevens op een Secure Server. Je kunt een account aanmaken in 'Mijn Vitstore' en een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven. Met een 'Mijn Vitstore' account hoef je je naam, adres, e-mailadres, aflever- en factuuradres niet bij iedere nieuwe bestelling opnieuw in te vullen. Deze gegevens worden net zolang bewaard totdat de klant wenst dat zijn/haar gegevens worden verwijderd uit het klantenbestand.

- We vragen je geslacht om je beter te kunnen aanspreken.

- We vragen je geboortedatum om je op je verjaardag een aanbieding te kunnen sturen.

- Wanneer je een adviesgesprek aanvraagt met één van de samenwerkende therapeuten of diëtisten zullen je gegevens altijd zorgvuldig worden behandeld door de adviseurs. De door u aangeleverde gegevens worden beschermd en opgeslagen in uw klantaccount en worden niet gedeeld met derden.

Deze gegevens blijven net zolang bewaard volgens de richtlijnen van de Belastingdienst. Dit veranderd weer nadat er een nieuwe bestelling wordt geplaatst.

- Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die wij krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.

- Als je besluit een recensie te schrijven, kun je zelf kiezen of je je naam of andere persoonlijke gegevens toevoegt. Wij zijn benieuwd naar de meningen en ervaringen van onze bezoekers. Vitstore behoudt zich het recht bijdragen die niet aan onze sitevoorwaarden voldoen niet te publiceren.

- Tijdens de chat vragen we soms om je naam, e-mailadres + bestelnummer om je sneller van dienst te kunnen zijn.

- Na het maken van een bestelling heb je de optie om via Hotjar je mening te geven over het bestelproces. Deze data kunnen we gebruiken om de webshop nog beter te maken.

Recht op wijzigen of wissen van Persoonsgegevens / account

Mocht je je gebruikersgegevens willen inzien, wijzigen of verwijderen uit ons bestand neem dan contact op met onze klantenservice. Als consument heb je altijd het recht om tegen de verwerking van de persoonsgegevens bezwaar te maken.

De gegevens worden net zolang bewaard totdat er een handmatige wijziging wordt uitgevoerd. Dit in het belang van de klant, welke bij ons centraal staat. De duur dat de gegevens worden bewaard zijn dus ruim 15 jaar.

Meer weten over de wet bescherming persoonsgegevens klik hier voor de website Autoriteit Persoonsgegevens. Als consument heb je het recht om hier ook een klacht in te dienen.

Wat doet Vitalize Products NIET met jouw gegevens

Vitalize Products zal jouw persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling.

Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens te respecteren. Met alle samenwerkende partijen is een verwerkersovereenkomst gesloten.

Cookies

Cookies zijn kleine stukjes informatie die door uw browser worden opgeslagen op uw computer. Onze webshops gebruiken cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek. Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers. Onze cookies geven informatie met betrekking tot persoonsidentificatie. U kunt uw browser zo instellen dat u tijdens het winkelen geen cookies ontvangt.

Vitalize Products BV ("wij", "ons", of "onze") gebruikt cookies op onze website om uw gebruikerservaring te verbeteren en ons te helpen onze diensten te verbeteren. Dit cookiebeleid legt uit wat cookies zijn, hoe we ze gebruiken en welke keuzes u heeft met betrekking tot het gebruik van cookies.

Wat zijn cookies?
Een cookie is een klein bestand dat op uw apparaat wordt geplaatst wanneer u onze website bezoekt. Cookies bevatten informatie over uw websitevoorkeuren en andere informatie die ons helpt om uw ervaring op onze website te verbeteren.

Hoe gebruiken we cookies?
Wij gebruiken cookies voor verschillende doeleinden, waaronder:

  • Om de prestaties van onze website te meten en te verbeteren.
  • Om ons te helpen begrijpen hoe gebruikers onze website gebruiken en om onze website en onze diensten te verbeteren.
  • Om uw voorkeuren te onthouden en uw gebruikerservaring te personaliseren.
  • Om te adverteren op basis van uw interesses.

Welke soorten cookies gebruiken we?
Wij gebruiken de volgende soorten cookies op onze website:

  • Strikt noodzakelijke cookies: Deze cookies zijn essentieel om u in staat te stellen door onze website te navigeren en de functies te gebruiken.
  • Prestatiecookies: Deze cookies helpen ons de prestaties van onze website te meten en te verbeteren.
  • Functionele cookies: Deze cookies stellen ons in staat om uw voorkeuren te onthouden en uw gebruikerservaring te personaliseren.
  • Advertentiecookies: Deze cookies worden gebruikt om advertenties op onze website te tonen die relevant zijn voor uw interesses.

Wij maken gebruik van de volgende cookies:

  • Vitalize Products: houd bij of de bezoeker is ingelogd, de inhoud van uw winkelmandje wordt in een cookie bijgehouden en of u javascript aan heeft in zijn browser zodat de site dit niet bij elke pagina hoeft te controleren en zo efficiënter kan werken.
  • Google Analytics: zorgt voor de bezoekersstatistieken. Meer info van de Google-website met Privacybeleid en Servicevoorwaarden.
  • Google Ads: zorgt voor de advertentiestatistieken. Meer info van de Google-website met Privacybeleid en Servicevoorwaarden.
  • Opteo: zorgt voor de advertentiestatistieken
  • Criteo: zorgt voor de advertentiestatistieken en retargeting
  • Squeezely: zorgt voor bezoekersstatistieken en u te voorzien van relevante website informatie
  • Clerk: om zoekopdrachten op de webshop bij te houden
  • Facebook: om u op Facebook te voorzien van relevante berichten en marketing uitingen

Zonder cookies kunt u niet inloggen en niet bestellen met een account.

Welke keuzes heeft u met betrekking tot het gebruik van cookies?
U kunt cookies op elk moment beheren of verwijderen via de instellingen van uw browser. U kunt ook ervoor kiezen om cookies uit te schakelen of te blokkeren. Houd er echter rekening mee dat als u cookies uitschakelt, u mogelijk niet in staat bent om de volledige functionaliteit van onze website te gebruiken.

We maken gebruik van Google Analytics om gegevens over uw activiteiten op onze website te verzamelen. U kunt zich afmelden voor Google Analytics door de Google Analytics Opt-out Browser Add-on te installeren.

Hoe kunt u contact met ons opnemen?
Als u vragen heeft over ons cookiebeleid, neem dan gerust contact met ons op via e-mail op info@pharmox.nl of schriftelijk op Vitalize Products BV, Galvaniweg, 4207 HL Gorinchem, Nederland.

Dit cookiebeleid kan van tijd tot tijd worden gewijzigd. Wij raden u aan om dit beleid regelmatig te controleren voor eventuele wijzigingen.

Affiliate Daisycon

Deze website maakt gebruikt van de diensten van Daisycon om adverteerders via performance based advertising te promoten. Performance based advertising is een eerlijke vorm van adverteren omdat een adverteerder alleen betaalt voor daadwerkelijk en meetbaar resultaat.
Om deze dienst uit te kunnen voeren maakt onze partner Daisycon gebruik van zogeheten affiliate cookies en matching-data. Met deze cookies kan een match worden gemaakt tussen de transactie bij de adverteerder en deze website. Hierdoor weet Daisycon dat deze website een vergoeding moet ontvangen.

Bij de registratie van deze vergoeding krijgt deze website toegang tot basale, anonieme transactiedata. Deze data mag door deze website uitsluitend worden opgeslagen en/of bewerkt om de betreffende adverteerder effectiever te promoten of voor het maken van statistische analyses. Deze website draagt er zorg voor dat opgeslagen data adequaat wordt beveiligd en houdt zich aan geldende privacyrichtlijnen en wetgeving. Wij hebben dit aan Daisycon verklaard door de Algemene publisher voorwaarden te accepteren.

Het gebruik van affiliate cookies en de opslag van anonieme transactiedata vormt geen gevaar voor de privacy van de bezoeker van deze website. Volgens de Telecommunicatiewet en de AVG / GDPR hoeft hiervoor dan ook geen toestemming te worden gevraagd. Ten aanzien van de dataverwerking binnen de AVG / GDPR beroepen wij ons op de toetstemmingsgrondslag Gerechtvaardigd Belang. Wel dienen wij onze bezoekers over het gebruik te informeren. Klik hier om meer te lezen over de affiliate cookies en het privacybeleid van Daisycon.

Aanvragen van een adviesgesprek

Voor het versturen van een aanvraag voor een adviesgesprek, ga je akkoord dat wij je gegevens doorgeven aan een externe onafhankelijke therapeut.

Vitalize Products heeft een nauwe samenwerking met een selectie therapeuten. De gegevens zullen verder niet worden gedeeld met derden.


Heb je vragen?

Neem contact op met onze klantenservice, indien je vragen hebt over jouw gegevens of wanneer deze niet kloppen.

Pharmox is onderdeel van Vitalize Products BV
Galvaniweg 15
4207 HL Gorinchem

Tel. 0184 699 450
KvK nr. 11065579