Retourneren

Verkeerd artikel ontvangen? Wat nu?

Heb je een verkeerd artikel ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice. De retournering kan telefonisch of per e-mail aan onze klantenservice worden doorgegeven. De klantenservice zal dit samen met je oplossen.

Je kan je supplement (ongeopend) gewoon retourneren, bij ontvangst van je retour ontvang je binnen 1 tot 2 werkdagen het aankoopbedrag terug op je rekening. Je kan direct zelf een nieuwe bestelling van het juiste supplement plaatsen.

Telefoon klantenservice: 0183 - 648 823 (onze klantenservice is bereikbaar van 9.00 - 17.00 uur)
E-mail: info@pharmox.nl

Een bestelling annuleren

Bestellingen kunnen altijd worden geannuleerd voordat deze zijn verzonden. Dit moet ruim voor verzending van de order worden doorgegeven. De annulering kan telefonisch of per e-mail aan onze klantenservice worden doorgegeven.

Is je bestelling reeds verzonden? Dan kun je de bestelling eenvoudig retourneren, mits deze aan de retourtermijn/voorwaarden voldoet. Volg hiervoor drie eenvoudige stappen:

Stap 1: Neem contact op met onze klantenservice

Wil je een product retourneren? Dan dien je contact op te nemen met onze klantenservice. Vervolgens kunnen wij een retourformulier opstellen. Retourzendingen worden alleen in behandeling genomen indien je contact hebt gehad met de klantenservice. 

Telefoon klantenservice:
0183 - 648 823 (bereikbaar van 9.00 - 17.00 uur)

E-mail:
info@pharmox.nl

Stap 2: Uitprinten van het retourformulier

Je krijgt van ons per e-mail een retourformulier toegestuurd, deze dien je te printen en toe te voegen aan de retourzending. Retourzendingen zonder retourformulier worden niet in behandeling genomen, tenzij anders afgesproken met de klantenservice.

Stap 3: Retour zenden van jouw bestelling

Plak het pakket dicht en stuur het pakket retour naar het ontvangen retouradres welke je hebt ontvangen van de klantenservice.

Retourtermijn

Producten kunnen binnen een termijn van 14 dagen na levering worden geretourneerd. Voor producten waar hygiëne van belang is, zoals tabletten, capsules, poeders, dranken, crèmes, oliën en andere gesealde producten, geldt dat deze enkel ongeopend en in ongeschonden staat retour mogen.

In geval van retour worden het aankoopbedrag vergoed, neem voor correcte afhandeling van je retourzending eerst contact op met onze klantenservice. Mocht een product je niet in goede staat bereiken dan kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Het product niet in goede staat ontvangen?

Producten die je niet in goede staat bereiken dienen, na contact met de klantenservice, eveneens te worden geretourneerd. Artikelen waarvan de veiligheidsverpakking is verbroken kunnen derhalve niet worden geretourneerd zonder dat hier nadrukkelijk contact over is geweest met de klantenservice.

Heb je tot aan twee maanden na bezorgdatum een klacht over één van onze producten dan kun je deze doorgeven aan de klantenservice.

Telefoon klantenservice:
0183 - 648 823

E-mail: / info@pharmox.nl